Horeca

Horeca teamet i Palmer består av 6 personer med felles bakgrunn fra bransjen. Alle har gått sin tid i service og vet hva det vil si å være en av de på gulvet. Vi mener at det er viktig å kunne sette seg inn i våre kunders hverdag og vi mener det gjør oss unike i forhold til den service vi nå tilbyr våre kjære kunder. Vi er heldige som får jobbe med en spennende portefølje som hele tiden utvikles og blir bredere og bredere. Nye produsenter kommer til og vi lærer nytt om nye områder og fagfelt hele tiden. Det inspirerer oss og derfor elsker vi jobben vår.
Palmer Horeca dekker hele landet ved hjelp av flotte samarbeidspartnere. Våre produkter distribueres i dag av: Vectura, Vinhuset og Servicegrossistene. Hvert område har en egen Key Account Manager tilknyttet seg. Har dere spørsmål kan dere når som helst ta direkte kontakt med Lene Stokvik på lene@palmergroup.no.

Riedel & Palmer

I oktober begynte vi et utrolig spennende samarbeide med Riedel og Howard.
Vi er ydmyke og stolte over oppgaven med å bære frem merkevarenavnet til Norge sitt Horeca marked.
Det er viktig for oss å poengtere at alle kan kjøpe Riedel glass hos oss, det er ikke avgjørende om dere er kunder av oss fra tidligere. Glassene og våre andre produkter er uavhengige. Dere skal ha muligheten for å sette disse vakre glass/redskaper på bordet selv om dere har vin avtaler med våre konkurrenter. Spørsmål i forhold til Riedel kan rettes direkte til lene@palmergroup.no

Coravin

Palmer samarbeider nå også med Howard på Coravin, vi har lagerført Coravin
og patroner som kan kjøpes direkte hos oss til din restaurant. Fremtidens verktøy for vin servert på glass.