Brennevin handler om klassiske smaker og et rent image…
PALMER SPIRITS representerer et håndplukket utvalg merkevarer innen brennevin. Noen av disse er høyt anerkjente bestselgere i utlandet, men kanskje ikke så kjente i Norge.
Våre dedikerte medarbeidere har høy kunnskap og erfaring og jobber kontinuerlig med å imøtekomme våre kunders ønsker, samtidig som vi er oppmerksomme på internasjonale trender.
Vår ambisjon er å være den ledende leverandøren av merkevarer innen brennevin i Norge.

Jesper Høst

Portfolio Mananger Ambabassor Spirits

+47 995 72 338

jesper@palmer.no

Kim Daniel Bergersen

Brand Ambassador Beer & Spirits

+47 416 88 961

kim@palmer.no

Mats Agstam

Brand Manager Spirits

+47 48 25 67 84

mats@palmerspirits.no

Morten Hofseth Olsen

Portfolio Manager Spirits

(+47) 901 85 230

morten@palmerspirits.no

  • Norsk Aquavit

    Agder Brenneri/K.G Puntervold ble etablert i 1951. Beliggenheten er rett utenfor Grimstad i Aust-Agder. Brennevinsproduksjonen startet etter at produksjonsmonopolet falt 1. juli 2005. Deres første destillerte produkt kom på markedet 5. november 2005. I januar 2014 kjøpte Det Norske Brenneri opp bedriften og tar stafettpinnen videre. Norsk Aquavit/Palmer Spirits samarbeider med Det Norske Brenneri om produksjonen av akevittene.

    Les mer
  • Château de Montifaud

    Cognachuset Château de Montifaud ligger midt i hjertet av Cognacs edleste jordsmonn. Ordet Champagne er en omskrivning av ordet campanien som er betegnelsen på en type kalkstein som er spesiell for Charente, og som kun finnes på åskammene hvor nordre Petite Champagne og søndre Grande Champagne møtes. Nøyaktig her har familien Vallet sine over 90 hektar med vinmarker som omkranser slottet Château de Montifaud. Det at dette er en slottsprodusent og fortsatt er familieeid i 6 generasjon Vallet, gjør dette til en unik produsent i Cognac. Besøk deres hjemmeside: http://www.chateaumontifaud.com/

    Les mer
  • Himkok Storgata Destilleri

    Himkok er den ledende cocktailbaren i Norge, og ble i 2016 votert som den 42. beste cocktailbaren i verden. Dette er en bragd ingen norsk bar har vært i nærheten av tidligere.

    HIMKOK Storgata Destilleri,

    Storgata 27, 0184 Oslo.

    Åpningstider: Søndag - torsdag 17:00 - 03:00 fredag - lørdag 15:00 - 03:00

    Produsentens hjemmeside: www.himkok.no   Følg Himkok på Facebook

    Les mer
  • Aurora Spirit

    Aurora Spirit er verdens nordligste destilleri, som ligger ved foten av Lyngsalpene i Troms. Besøk produsentens hjemmeside: auroraspirit.com

    Les mer
  • Copenhagen Distillery

    Henrik Brinks er en pasjonert whiskymann, og kan ga opp sin praksis som advokat for å følge drømmen om å lage sin egen whisky. Han gikk i gang og bygget sitt eget destillasjonsapparat, og fikk laget ulike whiskyvarianter. Men mens han venter på at denne skal bli ferdig modnet, gikk han i gang med å lage Gin. Denne honningbaserte Gin er et ekte håndverk, hvor alle ledd i prosessen gjøres for hånd. Dette er ekslusivt og kommer bare i små kvanta. Besøk produsentens hjemmeside: copenhagendistillery.com

    Les mer
  • Coquerel Calvados

    Domaine du Coquerel har en historie som går tilbake til 1937, da René Gilbert startet produksjon av Calvados under navnet Calvados Gilbert. I 1941 bygget han deres første destilleri, i landsbyen Manoir du Coquerel, Milly. Navnet ble da også endret til Domaine du Coquerel. Gjennom mange år som et lite familieforetak fikk de et godt rykte som en av topprodusentene av Calvados og i 1971 ble de kjøpt opp av den Tyske brandyprodusenten, Asbach, som igjen senere ble kjøpt opp av den kjente bitterprodusenten Underberg. De ble videre kjøpt opp av Guinness gruppen, men fra høsten 1996 har Domaine du Coquerel igjen vært en familieeid produsent, da brødrene Martin tok over hele driften. Besøk deres hjemmeside: http://www.calvados-coquerel.com/en/

    Les mer
  • Frederiksdal Kirsebærvin

    Frederiksdal Kirsebærvin er historien om Godseieren som ville rive opp alle sine gamle kirsebær, men på grunn av et møte med en vinjournalist og en kokk så produserer man i dag et unikt produkt som har klare røtter til dansk vin tradisjon, dansk mat og kortreist vin med et unikt terroir-uttrykk. På Frederiksdal Gods på Lolland produserer de vin og likør, som ingen andre har gjort tidligere. Og de gjør det med de aller beste råvarene som det nordiske klima kan frembringe. Mikroklimaet på Lolland er Danmarks varmeste og tørreste region, som medvirker til å gi kirsebær som modner perfekt og som inneholder naturlig høye verdier av syre, sukker og antioksidanter. Det er ikke tradisjonell kirsebærvin – på godt og vondt. Det er heller ikke portvin eller rødvin. Dette er noe helt unikt. Hjemmeside Frederiksdal

    Les mer
  • Copperhead

    Mr. Copperhead var en kjemiker og apoteker i Belgia som jaktet på den perfekte gin. Han fant den ultimate blandingen med fem essensielle urter; angelika-rot, einebær, kardemomme, appelsinskall og korianderfrø. Besøk deres hjemmeside: http://copperhead.be/

    Les mer
  • Distillerie Francoli

    Distillerie Francoli ble etablert i 1951 av Luigi Francoli. Familien hans hadde helt tilbake til 1875 laget grappa, og de ble raskt en av Italias mest respekterte vin- og brennevinsprodusenter. De holder til i Ghemme, en liten by i Piemonte. Nåværende driver er sønn Alessandro Francoli.og de fokuserer på å lage Grappa og likører. Miljøvern er meget viktig for dem, og de var det første CO2-frie destilleriet i verden. All energi de trenger i produksjonen får de ved å brenne tørkede drueskall. Besøk deres hjemmeside: http://www.francoli.it/

    Les mer
  • Plomari Ouzu

    Distillery C. Thomopoulos S. A. tidligere kjent som Greek Distillers – har en lang tradisjon i fremstilling av Ouzo. Produsenten er i dag en del av Ouzo Plomari – Hellas’ største og mest kjente Ouzo produsent. Ouzo Sans Rival har vært tilgjengelig på Vinmonopolet fra rundt 1960-tallet og har ligget på et stabilt salgsvolum. Inntil 2012 inneholdt produktet 46 %, men er nå redusert til 40 % som Ouzo ellers. Besøk deres hjemmeside: http://www.ouzoplomari.gr/en/

    Les mer
  • Glug Ltd.

    Produsenten består av markedsorienterte personer som utvikler produktideer. Leberkleister kommer i ytterligere to varianter, med bringebærsmak og med eplesmak med kaneltilsetning. Disse vil foreløpig ikke bli markedsført i Norge.

    Les mer
  • Williams & Humbert

    Historien om Williams & Humbert kan dateres tilbake til 1877 da Alexander Williams, sammen sin svoger Arthur Humbert, startet med produksjon av sherry. Alexander var eksperten på vin, mens Arthur var den som tok hånd om selve businessen. Williams & Humbert spilte også en viktig rolle under opprettelsen av Denomination of Origin Jerez-Xérès-Sherry. Williams & Humbert har siden 1983 vært eid av den spanske Medina-gruppen og er i dag et av Europas største vinhus. De er mest kjent for serien som går under navnet Dry Sack som vi kan finne i mer enn 70 land. I tillegg til denne serien lages det sherry av høyeste kvalitet. Williams & Humbert har siden 1920 lagt til side det som kalles "añada", som er årgangs-sherry. Dette ligger på små fat som bare rommer noen få liter. Det lages her både Amontillado, Palo Cortado og Oloroso og disse vinene har fått stor oppmerksomhet. Tørr sherrry som Alegria Manzanilla og Fino er perfekt som aperitiff og passer til så godt som alt. Til tapas eller spansk eller norsk spekemat finnes det ikke noe bedre enn tørr sherry. Prøv også den deilige, søte Pedro Ximénez til vaniljeis - så enkelt og så godt! Besøk deres hjemmeside: http://www.williams-humbert.com/en/

    Les mer
  • Legendario

    Siden 1946 har denne rom blitt produsert på vakre Cuba. Ron Legendario er meget kjent for de lokale innbyggerne på øya, da dette ble drukket av lokalbefolkningen mens turistene ble servert et enklere og mer kommersialisert rom-merke. Fabrikkene ligger fortsatt i Havana, den største i bydelen Bocoy.

    Les mer
  • Terra Ltd.

    Terra Ltd. ble etablert på begynnelsen av 1990-tallet av ledene personligheter fra Baileys systemet som kjøpte ut en del av produksjonsfasilitetene. De første årene solgte de store deler av produksjonen til Diageo, samtidig som de bygget opp sine egne brands, Maloney’s Irish Country Cream, Molly’s Irish Cream og Pastures Irish Country Cream. Terra Ltd er i dag en av Irlands største private produsenter av likører og brennevin. Alle produkter som produseres hos Terra lages utelukkende på naturlige råvarer uten unødvendige tilsetningsstoffer!

    Les mer
  • Old St. Andrews

    Old St. Andrews Limited er eieren av merkevaren, produsenten og distributør av en rekke premium quality og distinkte alkohol produkter, som går mer enn 25 år tilbake. Basert i UK designer de sammen med flere av Skottlands premium destillatører, produkter av både Whisky og Gin.

    Les mer
  • Tovaritch Spirits Int.

    Tovaritch Spirits har en klar målsetting; å lage verdens beste vodka! Eugenio Litta står bak produktet. Det er en 300 år gammel oppskrift som har vært i familien Litta-sin eie hele tiden og han valgte å lansere Tovaritch! i 1998. Besøk deres hjemmeside: http://www.tovaritch.com/

    Les mer
  • Gotlands Bryggeri

    Det har blitt laget øl på St Hansgatan i Visby siden 1855. På den tiden lagde man mørkt øl av typen Porter og bryggeriet ble da drevet av A.L Wedins. Etter det flyttet pinsemenigheten inn. Til slutt, i 1994, flyttet Johan Spendrup inn sammen med 2 tyske kobberpanner! Johan kommer fra en familie som har drevet med å brygge øl i fire generasjoner, i nærmere 300 år! Besøk deres hjemmeside: http://www.gotlandsbryggeri.se/

    Les mer
  • Rhuby

    Kvinnen som står bak Rhuby er Ylva Binder, hun har jobbet på toppnivå i internasjonale brennevinsbedrifter(Bacardi, Absolut, Bombay etc) i 25 år. Da hun flyttet hjem til Sverige var det naturlig for henne å starte opp med noe eget. Hun fikk med seg den tidligere masterblenderen til V&S Sverige, Solveig Sommarström i prosjektet. Rhuby har en årlig drinkkonkurranse kun for kvinnelige bartendere som heter Pink Your Drink. De støtter også Rosa Sløyfe-aksjonen mot brystkreft. Besøk deres hjemmeside: http://rhuby.se/

    Les mer