PALMER WINE er vår verden av klassiske viner som alltid er god valuta for pengene. De fleste produsentene i Palmer Wine er fra Europa hvor nordmenns favorittvinland ligger, også kalt den gamle vinverden. Mange av de er vinhus hvor hele familier har arbeidet hardt sammen i mange generasjoner for alltid å lage den beste vinen til den beste prisen.

Våre viner er terroir, som betyr at de kan identifiseres i smak fra jord og medfødte tilstander av et bestemt område, bygget inn i grunnen gjennom generasjoner. Palmer Fine Wine er en småskala vinimportør med de virkelig store, utsøkte og fine vinene fra Europa og nye verden, produsert under de mest perfekte forhold. Vinene er ofte sjeldne og appellerer til de mest kunnskapsrike konsumentene og topp restauranter.

Lars Heskjær

Portfolio manager Fine Wine

lars@palmerfinewine.no
+47 915 10 941

Lang erfaring fra bransjen for vin og brennevin siden 1994, knyttet til Fine wine salg til Norske topprestauranter for flere norske vinimportører.
Utdannet Sommelier og 1 års kjeller og vinmarksarbeide i Alsace hos Domaine Ostertag.

Annika Groven

Portfolio Manager Wine

annika@palmerwine.no
(+47) 918 22 835

Hotellfagskole fra Sveits. – Lang og variert arbeidserfaring fra cruise, hotel og restaurantbransjen. Har arbeidet med vin- og brennevin-import siden 1996. Sommelier/WSET Level 3 Advanced Certificate